Preduhitrili smo kišu i uhvatili jedan sunčani dan za roštiljadu

Jedan dan proljeća odabrali smo za roštiljadu. Bio je utorak i upravo se dogodio kratkotrajni predah od kiše koja je nemilice padala proteklih dana. Sunčeve zrake su se probile kroz oblake i potaknule nas na uživanje na otvorenom, u suncu, zabavi, roštilju i  glazbi.

Dok su se neki korisnici  okušali u pečenju roštilja, drugi su pripremali miješanu salatu i desert s jagodama, a neki su se  rado uključili  i u radove na obližnjem vrtu presađujući biljke i čisteći visoke gredice.

S dolaskom večeri roštilj se pojeo, biljke u vrtu su dočekale novu kišu, a mi smo naše druženje nastavili u sjenici uz lake note i razgovor o svemu i svačemu.

Slika 1 Skupina kornisnika i profesorica Ivana Š. teoretski diskutira o roštilju sjedeći za stolom u sjenici dok se u pozadini profesor Željko znoji provodeći teoriju u praksu za roštiljem.

Skupina kornisnika i profesorica Ivana Š. teoretski diskutira o roštilju sjedeći za stolom u sjenici dok se u pozadini profesor Željko znoji provodeći teoriju u praksu za roštiljem.

Slika 2 Korisnik Eron pomaže profesoru Željku za roštiljom dok korisnik Filip nadgleda situaciju.

Korisnik Eron pomaže profesoru Željku za roštiljom dok korisnik Filip nadgleda situaciju.

Slika 3 Korisnici Eron i Štefica roštiljaju.

Korisnici Eron i Štefica roštiljaju.