Tradicionalno smo ugostili učenike osmih razreda

Održan je Završni tjedan za učenike osmih razreda s područja cijele RH u organizaciji našeg Centra a koji su u praćenju kolega na terenu iz Odjela integracije. Organizirano je „vikend“ druženje u trajanju od 24. do 26. studenoga uz aktivnosti u kojima su korisnici uživali.

Nakon prijema u Centar i upoznavanja smještaja, održan je roditeljski sastanak i radionica upoznavanja za korisnike. Nakon toga, atmosfera je već bila ugodnija te se šest korisnika predstavilo sudjelovanjem na tjednom podcastu Događaji u Beku (DUB) koji se može slušati na YouTube platformi na linku . Tko nije, brzo stisni LIKE, SHARE, SUBSCRIBE te podrži rad naših korisnika!

Uslijedilo je neformalno druženje i neizostavni dio ovog susreta – procjene i testiranja naših stručnjaka sve do odlaska u Muzej selfija gdje su se svi zabavili i ovjekovječili ovo druženje, naravno, selfijima. Drugog dana, obišli smo gornji grad uz vodstvo Gornjogradskih coparnica i saznali mnoge priče o rivalstvu Kaptol – Gradec. Posljednji dan obilježio je odlazak u Amazingu i odlazak kućama.

Povratna informacija osmaša je uvijek ista – kažu da im je bilo lijepo, zabavno te žele opet doći na druženje ako to bude moguće.

Epizodu DUB u kojo su gostovali osmaši možete poslušati na poveznici:
Video zapis:

Slika 1 Radionica upoznavanja

Na slici se nalaze učenici koji su došli u naš Centar te sudjeluju u radionici upoznavanja. Na slici je 12 učenika koji sjede u krugu.

Slika 2 Ekipa osmaša na Trgu bana Jelačića

Na slici se nalazi 16 učenika koji su se slikali ispred pozornice na kojoj nastupa band na glavom zagrebačkom trgu.

Slika 3 Osmaši s gornjogradskom coparnicom

Na slici se nalazi 16 učenika koji su u društvu zagrebačke coprnjice. Neki od učenika nose vještičje šešire.

Slika 4 Osmaši kraj zagrebačkog Manduševca

Na slici se nalazi 16 učenika i radnici Centra koji se slikaju poredani u polukrug pokraj poznatog zagrebačkog Manduševca.

Slika 5 Novopečenie prijateljice u zagrljaju u šetnji gornjim gradom

Na slici su u prvom planu tri učenice koje su slikane s leđa kako hodaju u zagrljaju.

Slika 6 Opće oduševljenje aktivnostima u Amazingi

Na slici se nalazi 16 učenika nakon koji odmaraju nakon aktivnosti u igraonici.